Compártelo

CARNET DEL CINEMA MALDÀ 2021

Aquest 2020 està sent devastador i tots n’estem patint les conseqüències, a nivell sanitari, econòmic i psicològic. Un dels més afectats és el nostre sector cultural i l’experiència d’anar al cinema tal i com la coneixem està a punt de desaparèixer… si no actuem amb urgència.

Aquest 2020 ha sigut un any de grans pèrdues pel sector de l’exhibició i un virus microscòpic ha posat a prova la nostra capacitat de resistència:  ens han obligat a tancar temporalment el cinema diverses vegades, hem hagut de fer una forta inversió econòmica per adaptar-nos a la nova normativa, la recaptació de l’estiu ha sigut especialment fluixa, ens van entrar a robar per segon cop… i sobretot, hem de seguir lluitant contra la por natural de la gent a sortir de casa i tornar a gaudir de la pantalla gran i la companyia d’altres cinèfils.

Ara més que mai, el nostre Cinema Maldà necessita ajuda per poder sobreviure. Per sort, existeixen ciutadans i ciutadanes determinats a salvar-nos i oferir-nos el seu suport incondicional any rere any. Gràcies a l’amor pel setè art i en concret a l’amor pel nostre petit cinema aconseguirem que no desaparegui la pantalla única més antiga de Barcelona.

Per això que tornem a posar a la venda el nostre CARNET ANUAL de patrons i patrones del Cinema Maldà.

Aquest carnet  et permetrà venir a la nostra sala el 2021 però sobretot representa una inversió en el tipus de Barcelona que volem, una ciutat rica en el teixit cultural i que posi en valor el comerç local. Els ingressos dels carnets són únicament per pagar els deutes acumulats cada final d’any i afrontar petites millores per la sala i la cabina.

En definitiva, comprar el carnet del Cinema Maldà esdevé una inversió en cultura, en la generació d’emocions i records inoblidables. Què seria de nosaltres si no poguéssim somiar en la foscor d’una sala de cinema?

Oferim 3 modalitats:

1) Adult – 100€/any
2) Jove (fins a 25 anys) – 80€/any
3) Solidari – posa tu la xifra (més de 100€)

FORMULARI PER SOL·LICITAR EL CARNET 2021

Característiques del carnet:
Tota la informació detallada la tens AQUÍ però si prefereixes un resum dels avantatges  llegeix això:

1) Formar part d’un club exclusiu durant un any (del 1 de gener fins el 31 de desembre de 2021).
2) Accés a totes les sessions comercials de cinema de dilluns a diumenge (festius inclosos).
3) 2€ de descompte en l’entrada dels teus acompanyants (màxim 2 persones amb descompte) els dies o sessions que no tinguin preu reduït.
4) Dos pòsters de regal.
5) Dues invitacions per celebrar el teu aniversari.
6) Lloguer de la sala a preu reduït (adaptant-se a la disponibilitat del cinema).
7) Participar en el sorteig de 5 carnets anuals per regalar a amics o familiars.

Si encara no t’hem convençut…
– El carnet el pagues un cop i tens tarifa plana de cine en pantalla gran tot el 2021.
– Si és el primer cop que et fas el carnet te’l deixem estrenar abans de l’1 de gener!
– Si compres o renoves el carnet abans que s’acabi l’any et donem 2 invitacions per regalar (amb validesa improrrogable  fins el 31/8/21).
– Només cal que vinguis un cop al mes per amortitzar-lo. Així assegures la nostra supervivència i ens permets seguir sent independents.

Què passa si tanquen temporalment el cinema per frenar els rebrots de la COVID19?
Pensem que si compres el carnet és per una qüestió de caire més altruista que no pas per l’estalvi econòmic que suposa: en un any «normal» gaudeixes de tot el cinema que vulguis per menys de 10€ al mes i això realment és una ganga. Si ens fan tancar el cinema temporalment, entenem que sigui molest no poder gaudir-lo durant els 12 mesos de l’any però són fets de força major que no depenen de nosaltres i en el fons només acabarien pujant la tarifa mitja mensual 2 o 3€ més. Per aquest motiu, només es faran compensacions si els tancaments acaben sumant més de 3 mesos del 2021; si no, mai podrem sortir del pou. Per nosaltres els tancaments sempre impliquen pèrdues: zero ingressos i moltes despeses que es mantenen com el lloguer, la llum, l’aigua, les assegurances, les alarmes, els impostos, etc.

Per tant, només si la durada dels tancaments sumi més de 3 mesos us oferirem 3 opcions per poder triar:

A) Donar-vos una invitació  per cada mes tancat.
B) Fer-vos un descompte proporcional al període de tancament en la renovació del carnet 2022.
C) Deixar les coses com estan sense demanar compensació 😉

Si no pots comprar el carnet però igualment ens vols ajudar…
– Fes córrer la veu i comparteix la info!
– Proposa’t venir més sovint al cinema.
– Compra un ticket de la cistella de Nadal cinèfila que vendrem al desembre (5€).
– Compra algun pack de Nadal que vendrem al desembre (5 entrades per 25€ amb validesa improrrogable fins el 30/6/2022).

Per acabar…
Si estimes el cinema i vols fer possible que el nostre projecte continuï, col·labora amb el teu cinema de proximitat. Fem barri, fem cultura!

Esperem poder comptar amb un grup ampli de patrones i patrons del Maldà, defensores i protectors del cinema de pantalla única més antic de Barcelona que es manté obert (des de 1945).

Gràcies per ajudar-nos que el Cinema Maldà segueixi projectant pel·lícules durant molts més anys!!! 

Si t’has quedat amb dubtes:
La gestió dels carnets l’hem centralitzat en l’adreça amicsdelmalda@gmail.com

FORMULARI PER SOL·LICITAR EL CARNET 2021

Tarifa plana de cinema en pantalla gran